Najaar

Na een mooie zomer, en heerlijke klusdagen begint het nu toch wat somberder te worden. Naast het feit dat ik zelf weer full-time in Delft aan de slag ben heeft ook de Astra weer zin om binnen te staan. Als de trend van klussen zich op deze manier doorzet dan kom ik er de komende weken helemaal niet aan toe om weer aan de slag te gaan, dus dan kunnen beter alle auto’s droog binnen staan.

Maar dan moet er natuurlijk wel wat ruimte gemaakt worden. Vandaar dat we vandaag de Imp van de bok af hebben gehaald. Gelukkig ging dit stukken makkelijker dan hem omhoog krijgen, maar zonder wielophanging kun je overal ook beter bij!

Daarna de boel nog even aan kant gemaakt en de beide auto’s netjes in de garage gezet. Dit ging soepel omdat de IMP nu op een RVS wagentje staat! De lagers in de wielophanging mag ik nog vervangen binnenkort waarna ik de hele ophanging af kan lakken en klaar kan maken voor de volgende klusvakantie. Daarnaast komt als het goed is ook binnenkort de auto van Jaap deze kant op, dus het is niet zo dat ik niets meer kan doen.

Het project staat de komende tijd op een laag pitje, maar als student heb ik gelukkig nog een aantal keer per jaar vakantie, dus houd de website in de gaten want dit verhaal wordt vervolgt!

Zie hier het beeldmateriaal van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *