Dag 22

Traag maar gestaag, zo gaat het loshalen van de puntlassen. Een alternatief voor het slijpen heb ik niet gevonden, dus ik ben rustig met de slijpschijf aan de slag geweest vandaag. De linkerkant zit los, de rechterkant half, de boven- en onderkant nog niet. Echter de bovenkant kwam slechter onder de afwerklijst vandaan dan ik had gehoopt, ik zal een stuk dak meenemen met het slijpen zodat ik eerst de binnenkant kan bekijken voordat ik de puntlassen weg probeer te halen.

Naast het slijpen viel mijn oog op een goede achterbank die nog onder de matjes te vinden was, hoewel de matten niet los gingen, (de schroeven zitten aan de onderzijde vastgeroest) denk ik toch dat ik de bank goed kan gebruiken als deze beter blijkt te zijn dan mijn eigen bank. Ook de voorruit die er nog in zit heeft geen ruitewisserstreep, iets waaraan ik me ontzettend zal storen als hij er wel in zit. Dus wellicht dat ik die overzet om de mijne te vervangen.

Bij deze de kiekjes van vandaag, morgen de rechterkant afmaken en met Marijke naar Soldaat van Oranje. Zaterdag ga ik met hulp van Michiel weer een volle dag aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *