Dag 23

Vandaag zijn we lekker opgeschoten, ik zeg we, want Michiel was er weer eens bij! Bedankt Michiel, het was gezellig en we mogen zeer tevreden zijn met het resultaat. De dag begon met het uitzagen van de achterkant. Omdat de puntlassen aan de zijkant de vorige dag al waren losgemaakt konden we nu gemakkelijke de boven-, onder- en binnenkant loszagen. Dit natuurlijk wat ruimer, omdat het nog niet duidelijk is hoe we hem gaan vastzetten op de rode.

Piet en Judith kwamen ons ook even een hart onder de riem steken en vanaf dat moment ging het helemaal als een speer! Toen de achterkant eenmaal los was hebben we meteen alles wat nog enigzins bruikbaar is uit de auto gehaald. De voorruit, de ruitjes in de deur, de achterbank, de matjes achterin en de draagbalk voor de wielophanging aan de achterkant. Dit alles ging redelijk ok, dus ik ben tevreden!

De volgende stap is het inspecteren van het plaatwerk dat we nu hebben weggehaald om te beslissen welke delen we precies kunnen gebruiken.

Een aantal foto´tjes met de resultaten van vandaag, alsmede een mooie compilatie:

Eén antwoord op “Dag 23”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *