Dag 24

Het dak gaat eraf! Of sterker nog, het is er al af.. Vandaag de laatste hand gelegd aan de donor Imp van Jaap, alles wat bruikbaar was heb ik er afgelopen week al uit gehaald, op aanraden van Piet hebben we ook de nozzles voor de ruitenwisservloeistof eruit gehaald, de voorkant eraf gezaagd en het dak eraf gehaald. Een goed voorkantje is altijd goed om te bewaren aangezien die niet meer gemaakt worden. Het dak heb ik eraf gehaald zodat ik een mooi stuk plaatstaal heb van dezelfde soort staal zodat dat goed te gebruiken is daar waar nog wat gelast moet worden.

Verder heb ik vandaag een begin gemaakt met het opknappen van het frame rond het achterruitje wat de hoofdreden was om de groene uit elkaar te halen. Slijpendewijs wordt er steeds meer duidelijk over de staat van het plaatwerk. Het lijkt erop dat de ventilatieroostertjes ook bij deze imp zijn sporen hebben achter gelaten al is het lang niet zo erg als bij de mijne. Op sommige plaatsen is het plaatwerk erg dun of zitten er zelfs gaten in, (zie ook de fotos). Maar aangezien het vlak plaatstaal is zal dat niet al te lastig op te knappen zijn.

Om een indruk van de dag te krijgen hebben we natuurlijk weer wat beeldmateriaal:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *