Dag 25

Piet en ik zijn vandaag samen aan de slag gegaan, dus we zijn lekker opgeschoten! We zijn begonnen met het achterraam, ik heb de bovenkant van het groene raam bijgewerkt, daar zat immers nog een stuk dak aan vast wat er nog voorzichtig afgehaald moest worden. Terwijl Piet is begonnen met het uitboren van de puntlassen in het achterraam van de rode wagen. Beide taken gingen voorspoedig waarna we besloten het lasapparaat te gaan halen.

In de middag hebben rondom alle gaatjes dicht gelast. Dit betrof de gaatjes die in het dak waren gemaakt om de spoiler met popnagels vast te zetten, en de gaatjes aan de voorkant waar ook een splitter gemonteerd was. Rondom hebben we de kit die in de gaatjes voor de sierlijsten weggehaald en ook deze gaatjes dicht gelast.

Omdat aan de bovenkant van het groene raam toch één en ander rot was hebben we daar de slechte plaatdelen uitgeslepen om hier nieuwe delen in te lassen. Piet bedankt voor de hulp vandaag, ik ben er erg blij mee en we zijn mooi opgeschoten!

Helaas werkte de laptop niet naar behoren, dus het filmpje is niet helemaal top. de camera deed het daarentegen weer prima, dus hier nog een aantal foto’tjes ter illustratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *