Dag 27-31 (2 jaar later)

Het is ijzig stil op deze blog. Ruim 2 jaar is er niets gepost. Rijdt hij al?

Het antwoord is kort maar krachtig: “Nee”. De afgelopen tijd is er helemaal niets gebeurt, of eigenlijk niet gebeurt met de Imp. Ikzelf heb mijn studie afgerond, ben gaan samenwonen, heb een baan gevonden, en ben inmiddels dus een poosje student-af. Maar ik zal je niet vermoeien met mijn persoonlijke ontwikkelingen, het gaat hier immers om mijn Imp.

Hieronder volgen de filmpjes van de laatste dag in 2012 (dag 27) en de afgelopen dagen. Ik heb me met name bezig gehouden met het plaatwerk rond het achterraam. Dat begint inmiddels aardig passend te worden en nu wordt het tijd om de roestplekken te vervangen met nieuw plaatmateriaal.

Ik heb voldoende inspiratie opgedaan in Huntingdon afgelopen week door het bijwonen van de “Imp Club National”, een event waar ruim 150 Imp’ers op afkomen in Groot-BrittanniĆ«. Veel gezelligheid, Imps, bier en whisky zorgt voor voldoende enthousiasme om het werk weer op te pakken. Ik hoop de komende tijd weer wat regelmatiger een update te plaatsen, dus hou de blog weer in de gaten. Zie hier de laatste vorderingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *