Dag 33

Vandaag gestart met het losmaken van de verschillende onderdelen in de kofferbak. Zo heb ik de pedalen en de bijbehorende dekplaatjes verwijderd, de doorvoer naar de tank en het reservoir voor de remcilinders.

Vervolgens de met fertan behandelde delen goed gespoeld en gereinigd waarna deze gedeelten in de primer zijn gezet. Dit om oppervlakteroest de komende tijd te voorkomen. Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van het resultaat, dus die houden jullie van mij tegoed.

Ik eindigde met een grote opruimbeurt aangezien het nog onduidelijk is wanneer ik weer verder ga. Aankomende week start het werkende leven weer, dus het zal even zoeken zijn naar een vrij weekend.

Zie hier de foto’s en de film van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *