Gezocht

De auto is nagenoeg compleet, toch zijn er onderdelen en hulpmiddelen die ik niet heb en waar ik dus nog naar op zoek ben. Hier hou ik bij waar ik naar op zoek ben, laat een reactie achter als je me ergens aan kunt helpen en je komt op de Wall of Fame!

Ik ben op zoek naar:

  • CO2/Mig/Mag lasapparaat, te leen
  • Ring/Steek sleutels met engelse maten
  • Dopsleutels met engelse maten

Aankopen tot nu toe:

  • Icidu USB Repeater Cable 5m (voor de webcam)
  • Een Imp/Chamois Workshop Manual van de Rootes generation foto

3 antwoorden op “Gezocht”

  1. Ik heb thuis nog wat pijpsleutels liggen in engelse maten, zal zaterdag gelijk even polsen bij mn pa of je die een tijdje kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *